مایکروسافت از کامپیوترهای کوپایلوت پلاس رونمایی کرد + ویدئو اسکارلت جوهانسون: برای صداگذاری ChatGPT از صدای من استفاده کرده‌اند! نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد
سرخط خبرها

پیام‌رسان‌های بومی تا پایان سال به هم متصل خواهند شد

  • کد خبر: ۱۵۴۹۳۷
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
پیام‌رسان‌های بومی تا پایان سال به هم متصل خواهند شد
معاون وزیر ارتباطات وعده داد تا پایان سال از اتصال پیام‌رسان‌های بومی به یکدیگر رونمایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز - اتصال پیام‌رسان‌های بومی طرحی است که مدت‌هاست در مرکز توجه وزارت ارتباطات قرار گرفته و حال در شرف اجرایی‌شدن است. وزیر ارتباطات اوایل دی‌ماه سال جاری اعلام کرد تا دهه فجر یا تا پایان سال، پیام‌رسان‌های بومی به هم متصل می‌شوند. زارع‌پور این اقدام را در راستای جلوگیری از سردرگمی مردم دانسته بود.

حال رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت و معاون وزیر ارتباطات بار دیگر این وعده را تکرار کرد. «امیر محمدزاده لاجوردی» که حضوری فعال در شبکه اجتماعی ویراستی دارد، در پاسخ به پیگیری یک کاربر از اتصال پیام‌رسان‌های بومی به هم نوشت: «ان‌شاءالله طبق وعده وزیر محترم تا پایان سال رونمایی خواهد شد.»

گفتنی است در این طرح مرکز انتقال پیام بین پیام‌رسان‌ها ایجاد شده است و کاربران پیام‌رسان‌های بومی مختلف بدون نیاز به نصب سایر پیام‌رسان‌ها به یکدیگر پیام خواهند داد. به طور مثال یک کاربر «بله» می‌تواند به کاربر «ایتا» پیام دهد بدون اینکه در ایتا حساب کاربری داشته باشد.

مدیر پیام‌رسان گپ، اوایل مهرماه درباره نحوه کارکرد این سیستم گفت:

«در این سیستم وقتی که پیام از یک پیام‌رسان به پیام‌رسان دیگر منتقل شد، کاربر متوجه می‌شود که کدام مخاطب در دیگر پیام‌رسان‌ها فعال بوده است و تمام پیام‌ها از مسیر مرکز تبادل پیام بین دو پیام‌رسان جابه‌جا می‌شود و فایل‌ها و محتوای چندرسانه‌ای نیز از طریق یک واسطه بین همه این پیام‌رسان‌ها قابل مدیریت است.»

همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره شد، وزارت ارتباطات با اتصال پیام‌رسان‌های بومی به‌دنبال ازبین‌بردن سردرگمی مردم در رابطه با تعدد پیام‌رسان‌های بومی است؛ هرچند برخی پیام‌رسان‌ها مانند آیگپ با این طرح مخالفت کرده و اظهار داشته‌اند در آن شرکت نمی‌کنند.

هنوز مشخص نیست کدام پیام‌رسان‌ها قرار است به یکدیگر متصل شوند، اما با توجه به اینکه سه پیام‌رسان «روبیکا»، «ایتا» و «بله» بیش از پیش مورد‌توجه وزارت ارتباطات قرار دارند، پیش‌بینی می‌شود دست‌کم این سه پیام‌رسان در این طرح اتصال فعال باشند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->